Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOBIL DTE 21-22-34-25-26-27

Sumar

Uleiurile din Seria Mobil DTE 20 sunt uleiuri hidraulice de suprema performanta anti-uzura proiectate pentru a satisface un domeniu larg de cerinte pentru echipamentele hidraulice. Ele ofera o viata lunga a uleiului/filtrului si o protectie optima a echipamentului, reducand atat costurile legate de mentenanta, cat si pe cele legate de evacuarea acestora. Ele au fost dezvoltate in comun cu marii constructori pentru a indeplini cerintele stringente ale sistemelor hidraulice ce lucreaza in conditii severe, folosind presiuni inalte, pompe de putere mare, precum si tratarea cerintelor critice al altor componente ale sistemelor hidraulice ca servovalvele cu toleranta stransa si masinile unelte cu control numeric (CN) de inalta precizie.

Aceste produse intrunesc cele mai riguroase cerinte de performanta ale unei palete largi de fabricanti de sisteme hidraulice si componente, care folosesc proiecte variate cu metalurgie diversa, carora le aloca un singur produs cu caracteristici de performanta deosebite.

Uleiurile din seria Mobil DTE 20 sunt formulate cu uleiuri de baza de inalta calitate si cu un sistem super-stabilizat de aditivi care neutralizeaza formarea materialelor corozive. Sunt prevazute sa lucreze cu sisteme care functioneaza in conditii severe, unde sunt necesare nivele inalte de protectie antiuzura si ale rezistentei peliculei de ulei, cu toate ca ele sunt formulate sa lucreze acolo unde in general sunt recomandate uleiuri hidraulice fara antiuzura.

Aplicatii

-Sisteme hidraulice la care formarea de depuneri este critica, precum sunt masinile sofisticate Controlate Numeric (CN), în special în cazurile de utilizare a servovalvelor cu toleranţa stransa -Unde nu se pot evita cantitati mici de apa -Aplicatii unde se formeaza sedimente si depuneri cu produse conventionale -In sisteme care contin angrenaje si lagare -Sisteme care solicita o capacitate cu grad mare de incarcare-transport si protectie antiuzura – Aplicatii in care protectia la coroziune printr-o pelicula subtire de ulei reprezinta o calitate, ca la sistemele in care cantitatile mici de apa sunt inevitabile -Masini care intrebuinteaza o paleta larga de componente ce utilizeaza diferite metale.

    Cere oferta