Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOL LITON LT 2 EP

Sumar

Unsoare lubrifianta pe baza de sapun de litiu cu pompabilitate excelenta si excelente proprietati pentru extrema presiune

 Uzura si frecare scazute ,rezistenta buna la actiunea apei • Foarte buna protectie impotriva coroziunii • Durata de viata extinsa

DOMENII DE UTILIZARE

MOL Liton LT 2EP este o unsoare multifunctionala de uz general, pe baza de sapun de litiu. Avand o pompabilitate excelenta, este frecvent folosita in sistemele de ungere centralizata la temperaturi de lucru scazute. Asigura pentru echipamente uzura scazuta si o foarte buna protectie impotriva coroziunii.

Recomandata pentru ungerea rulmentilor de alunecare si rostogolire, sub sarcini ridicate, in conditiile unor temperaturi normale de lucru, in domeniul prelucrarii otelului, in constructii si in industria constructoare de autovehicule. Unsoarea MOL Liton LT 2EP protejeaza impotriva coroziunii in conditiile unei umiditati statice. Domeniu de temperaturi: intre – 30°C si + 120°C ( reungere periodica: + 140ºC).

SPECIFICATII SI APROBARI

 NLGI grad: NLGI 2 • DIN 51502: KP2K-30 • ISO 6743-9: L-XCCHB 2

Ambalaj : tub de 0,4kg ,bidon de 8 kg ,50 kg 180kg

MOL Liton LT 2EP este unsoare lubrifianta obtinuta din ulei mineral inalt rafinat si sapun de litiu.

Contine aditiv antioxidant, inhibitor de coroziune, aditiv antiuzura si aditiv pentru extrema presiune.

Datorita continutului de aditivi pentru extrema presiune, unsoarea reduce frecarea si uzura in punctele de contact cu sarcini mari. Compozitia speciala a unsorii asigura buna stabilitate termica, excelenta stabilitate la stocare si o foarte buna pompabilitate.

Poate fi folosita si la ungerea metalelor neferoase.

MOL Liton LT 2EP are o consistenta moderat moale, structura omogena si culoare maron.

Fisa tehnica Fisa tehnica MOL LITON LT 2 EP

    Cere oferta