Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOBIL VACTRA nr. 1-2-4

Sumar

Lubrifianţi pentru ghidaje şi curse de glisare

Seria numerotată de uleiuri Mobil Vactra sunt lubrifianţi de calitate premium formulaţi în mod specific pentru a satisface întru totul cerinţele de precizie şi de finisare a pieselor la maşinile unelte de astăzi de mare productivitate.

Ele sunt formulate pornind din uleiuri de bază de înaltă calitate şi performanţă, balansate cu un sistem de aditivare prin care se obţin proprietăţi de joasă fricţiune, o excelentă protecţie împotriva coroziunii şi rezistenţă la spumare.

Un pachet unic şi avansat de aditivi concură la reducerea fenomenului de stick-slip, înţepenire-alunecare şi a vibrării în condiţiile unei lubrifieri limitǎ sub o suprafaţă de separaţie a unei pelicule subţiri. În acest fel se obţine o mişcare omogenă şi uniformă la vitezele proiectate de mişcare.

Seria numerotată de uleiuri Mobil Vactra au fost optimizate pentru a asigura o separare perfectă de fluidele de rǎcire emulsionabile în cazul sistemelor de rǎcire, minimalizând în acelaşi timp efectele corozive ale fluidelor de rǎcire cu pH ridicat.

Uleiurile de bază, precum şi aditivii au fost selecţionaţi cu grijă pentru a proteja cursele de glisare şi ghidajele, asigurând totodată o bună filtrabilitate. Aceasta este o proprietate importantă pentru că un flux redus sau filtre de aplicator astupate vor mări stick-slipul (înţepenirea-alunecarea), vibrarea mişcării şi uzura.

Agenţii de umectare a metalelor şi agenţii adezivi formează pelicule uniforme care rezistă la comprimări de la suprafeţele de glisare atunci când utilajul nu este în serviciu.

Grade de vascozitate : VACTRA NO.1 ( ISO VG 32); VACTRA NO.2( ISO VG68); VACTRA NO.4( ISO VG 220)

Ambalaje: bidoane de 20 litri si butoaie de 208 litri

    Cere oferta