Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOBIL RARUS SHC 1024-1025-1026

Sumar

Mobil Rarus SHC Seria 1000 este o gamă de uleiuri sintetice cu performanţă superioară proiectată în special pentru lubrifierea compresoarelor de aer rotative cu şurub sau cu palete, în codiţii de operare severe.

Ele sunt eficiente în special în condiţii severe de operare unde produsele pe bază de uleiuri minerale nu sunt adecvate, cum ar fi aplicaţiile severe la temperaturi de compresie finale ridicate sau unde se urmăreşte prelungirea intervalelor de schimb a uleiului.

Ele sunt formulate cu fluide din hidrocarburi sintetice ne-parafinate, special proiectate şi un sistem de aditivare de tehnologie superioară care asigură o excepţională rezistenţă la degradare oxidativă şi termică net superioară uleiurilor pe bază minerală pentru compresoare de aer.

Aceste produse oferă o remarcabilă protecţie şi fiabilitate a elementelor compresoarelor cu operare în condiţii unde alte uleiuri de compresor de aer nu sunt adecvate. Produsele Mobil Rarus SHC Seria 1000 oferă excelentă protecţie antiuzură şi remarcabilă rezistenţă la degradare oxidativă şi termică, net superioară uleiurilor minerale. Formula lor unică ajută la reducerea costurilor de întreţinere minimalizând problemele cu echipamentul cât şi reziduurile şi antrenarea în aval. Indicele lor de viscozitate ridicat asigură o lubrifiere eficientă la temperaturi ridicate.

Lubrifianţii Mobil Rarus SHC Seria 1000 reduc în mod semnificativ riscul de incendii şi explozii, comparativ cu produsele pe bază de ulei mineral. Aceste uleiuri oferă o efectivă absenţă a formǎrii depunerilor cât şi temperaturi de autoaprindere ridicate, îmbunătăţind astfel atât performanţa cât şi siguranţa. Caracteristicile lor excepţionale de separare a apei reduc problemele legate de formarea emulsiei la filtrele de coalescenţă şi filtre, reducând frecvenţa intervalelor de întreţinere necesară.

Ambalaje : 20 si 208L

    Cere oferta