Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOBIL NUTO H 46Seria de lubrifianti MOBIL Nuto H sunt uleiuri de inalta calitate, hidraulice cu aditivare antiuzura destinate utilizarii in sistemele industriale si echipamentele mobile, unde se impun caracteristici antiuzura.
Sunt formulati din uleiuri de baza de inalta calitate si un pachet de aditivi atent selectionat, astfel incit sa asigure caracteristicile esentiale pentru a imbunatati si de a prelungi viata echipamentelor.
Lubrifiantii din seria Nuto H sunt destinati sa asigure o performanta foarte buna in componenetele hidraulice utilizate in sisteme supuse unor conditii severe si moderate de exploatare.
Stabilitatea lor la oxidare si chimica ajuta la controlul formarii depunerilor si reducerea potentialului de blocare al supapelor.
Asigura o viata lunga a uleiului si filtrelor si protectia echipamentelor reducind atit costurile de intretinere cit si cele de depozitare.
Protejaza antirugina si anticoroziune in conditii de umiditate ridicata sau acolo unde un nivel scazut de umiditate este inevitabil.
Nuto H separa rapid apa si au proprietati foarte bune de dezaerare.
Aceste produse indeplinesc nivelul de performanta impus de marea majoritate a sistemelor hidraulice si componentelor OEM.
Standard DIN: 51524/2 HLP
Seria NUTO H cuprinde clasele de vascozitate ISO VG : 32,46,68
Ambalaje disponibile : 20L si 208L
Butoi de 208L pret : 2677 lei cu TVA si taxa de mediu incluse 

    Cere oferta