Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

MOBIL MOBILGEAR XHP 600-SERIA

Sumar

Ulei de angrenaj mineral

Seria Mobilgear 600 XP reprezintă uleiuri de angrenaj de foarte înaltă performanţă care posedă caracteristici excepţionale de rezistenţă la presiuni extreme şi de preluare a sarcinii.

Ele sunt proiectate pentru a fi folosite la toate tipurile de acţionări cu angrenaje închise cu sisteme de lubrefiere prin circulaţie sau prin pulverizare.

Seria Mobilgear 600 XP a fost concepută în scopul de a anticipa cerinţele mereu în schimbare ale tehnologiei cutiilor de vitezǎ.

Tendinţele de proiectare în tehnologia cutiilor de vitezǎ se orientează către unităţi mai mici dar cu o capacitate de forţă similară.Creşterea densităţii forţei implică solicitări mărite pentru uleiurile de angrenaj. Uleiurile din Seria Mobilgear 600 XP sunt formulate să satisfacă solicitarea respectivă permiţând o protecţie suplimentară angrenajelor, lagărelor şi garniturilor de etanşare. Seria Mobilgear 600 XP a fost formulată în scopul de a proteja dinţii angrenajelor la uzură chiar din primele faze de folosire. Uzura microscopică, denumită micropitting, poate duce la o deteriorare semnificativă a dinţilor angrenajelor.Seria Mobilgear 600 XP depăşeşte cerinţele industriei în ceea ce priveşte protejarea lagărelor contra uzurii.De fapt, seria Mobilgear 600 XP oferă o protecţie de până la 15 ori mai mare faţă de testul standard al industriei FAG FE 8.

Seria Mobilgear 600 XP prin formularea ei echilibrată poate asigura cea mai bună protecţie contra uzurii şi coroziunii, menţinând în acelaşi timp compatibilitatea cu materialele obişnuite de etanşare folosite în cutiile de vitezǎ. Mobilgear 600 XP ajută la menţinerea integrităţii de etanşare a cutiei de vitezǎ , prevenind în acest fel pierderile de ulei şi eliminând posibilitatea de contaminare. Protejând angrenajele, lagărele şi etanşările, Mobilgear 600 XP poate îmbunătăţi fiabilitatea şi mări productivitatea.

Uleiurile din seria Mobilgear 600 XP sunt recomandate spre folosinţă la cutii de vitezǎ cu roţi dinţate cilindrice, elicoidale şi conice cu lubrifiere prin circulaţie de ulei sau cu lubrifiere prin pulverizare, care funcţionează la un regim de temperaturi de până la 100ºC. Ele sunt recomandate mai ales pentru seturi de angrenaje care operează într-un regim de sarcini mari sau de şoc. Uleiurile Mobilgear 600 XP oferă de asemenea un domeniu larg de aplicaţii în cazul angrenajelor marine. Ele mai pot fi folosite şi în aplicaţii în afara celor de angrenaje cum sunt lagărele de alunecare cu sarcină mare şi viteză mică şi rulmenţi.

Vascozittai disponibile 68 100 150 220 320 460 680

Ambalaje : bidon de 20 litri si butoi de 208 litri

    Cere oferta