Suntem importatori exclusivi pentru brandul

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

KLEENOIL SDU H 300


Filtru By-pass KLEENOIL – HDU-H 300 (include 1 cartrus filtrant tip HDFC-N) si accesorii penrtu montare.

 Unitate de filtrare completa constand dintr-un suport tip HDU instalat fix, manometru, regulator al presiunii de intrare la 4 bari si al debitului la 2 litri/minut.

 Pentru circuite de ulei hidraulic de pana la 200 de litri – Presiune de intrare: de la 5 la 300 bari – Retur fara presiune.

Filtrele by-pass KLEENOIL au un rol esential in programele de intretinere si eficientizare ale firmelor de contructii si de transport prin reduceri de costuri si prin posibilitatea extinderii duratei de exploatare a utilajelor/masinilor.

Montarea este usoara si posibila la toate sistemele hidraulice si la motoarele diesel.

Filtrele KLEENOIL sunt filtre de adancime.

Mediul filtrant este conceput din fibre lungi de celuloza si polipropilena. Acest mediu filtrant de inalta calitate cat si alinierea speciala a suportului cartusului filtrant permite o inalta retentie a particulelor si o filtrare foarte eficienta a apei ne-emulsionate. Particulele solide de pana la 1 mm sunt filtrate, iar apa (pana la punctul de absorbtie) este retinuta de elementul filtrant.

Filtrarea se face la presiune scazuta – off line – cu presiuni cuprinse intre 1 si maxim 6 bari.

Aditivii din ulei nu sunt retinuti de elementul filtrant. Filtrarea contaminarii abrazive si catalitice reduce uzura si previne reactiile oxidante-catalitice.

Intervalele de schimb ale uleiurilor depind de gradul acestora de performanta si de aplicatia curenta a masinii.

Aceste intervale de schimb pot fi extinse folosind filtrele by-pass KLEENOIL. Se poate determina corect frecventa de schimbare a uleiului si a filtrelor folosind analize de laborator.

Experienta a aratat ca, prin folosirea Filtrelor by-pass KLEENOIL : -Intervalele de schimb ale uleiurilor pot fi extinse cel putin de 2 ori pana la mai mult de 10 ori. -Se obtine reducerea costurilor de intretinere ale echipamentelor prin: -scaderea cu 90 % a cheltuielilor legate de uleiului hidraulic si de ungere -scaderea cu 80% a cheltuielilor cu piesele de schimb angrenate in circuitele hidraulice si ale uleiului de ungere -scaderea cu 50% a cheltuielilor cu filtrele normale.

    Cere oferta