Suntem importatori exclusivi pentru brandurile

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

Instalatie de filtrare KLEENOIL 2S-500E

Sistemul de micro-filtrare pentru uz industrial consta intr-un echipament mobil care poate asigura service prin rotatie pentru o gama larga de utilaje prin cuplarea acestuia cu ajutorul unor furtunuri si cuple rapide.

Procesul de micro-filtrare KLEENOIL consta in cuplarea unui sistem suplimentar de filtrare fina in paralel cu instalatia de filtrare a uleiului din dotarea utilajului care retine contaminantii solizi > 1 micron si apa in proportie de 99,9%.

Recomandat ca instrument de mentenanta preventiva pentru intretinere uleiurilor hidraulice si de ungere cu vascozitati de pana la 200 cst ( la 40 grade C).

Important: Sistemele de filtrare KLEENOIL indeparteaza in cadrul aceluiasi proces: contaminantii solizi > 1 micron, produsele de imbatranire ale uleiurilor si apa fara a fi necesara schimbarea cartuselor filtrante.

Sistem de filtrare industrial KLEENOIL 2S -500 E -echipament cu sistem electronic PLC  pentru bazine ce contin pana la 1.000 de litri –

Capacitate de filtrare 240 litri/ora – Capacitate de transfer -240 litri/ora –

Echipat cu 2 unitati de filtrare fina tip SDU – H8 – Cartuse SDFC 2 buc.incluse;

Pret consumabile: 50 Euro/buc; 2 buc la 6 luni

– 1 pre-filtru mare -lavabil –
– pompa auto amorsabila cu roti dintate

Conexiune de transfer pentru pompare fara filtrare Furtun de 6m dotat cu cuple rapide

– Protectie IP 55 –

Sistem PLC inteligent de control-PROTEJEAZA INVESTITIA (opreste automat instalaţia cand presiunea de pe tur sau retur este prea mica sau prea mare si cand este necesara schimbarea filtrelor)-avertizare luminoasa cu diagnostic pe tipul de avarie –

Fabricat din otel inoxidabil –

CLASA DE CURATENIE REALIZATA : ISO 4406 13/11/8, NAS 2/3

    Cere oferta