Suntem importatori exclusivi pentru brandurile

officeantosgrup.ro | +40 31432 9891 | +40 72269 4905

AGIP ALARIA 3

Sumar

AGIP ALARIA sunt uleiuri utilizate ca agenţi termici în instalaţiile de transfer de caldură.

Sunt caracterizate printr-o stabilitate la oxidare deosebită ce le conferă o bună rezistenţă la descompunere termică, fiind formulate din ţiţeiuri parafinice atent selecţionate

Vascozitati  la 40 grade C:

ALARIA 3 aprox. 30 mm2/s

ALARIA 7 aprox. 95 mm2/s

* Calitatea deosebită a uleiurilor AGIP ALARIA asigură o rezistenţă ridicată la degradare termică, chiar şi la temperaturi înalte, prevenind astfel formarea de depuneri şi şlam. * Cele trei grade de viscozitate permit alegerea tipului de ulei care satisface condiţiile impuse la temperatura de operare.

* Prin tehnologia de rafinare specifică se preîntâmpină formarea de depuneri şi şlam şi se conferă uleiurilor stabilităţi termice deosebite până la temperaturile la care încep cracările.

* Uleiul de bază parafinic asigură bune performanţe de dezemulsionare şi separare a aerului, astfel prevenindu-se formarea de vapori şi bule de aer fierbinţi în zonele cu temperaturi ridicate.

* Pe durata serviciului, caracteristicile de transfer termic ale uleiurilor AGIP ALARIA rămân practic constante datorită rezistenţei deosebite la oxidare şi stabilităţii la temperaturi ridicate.

    Cere oferta